Zwangerschapscursussen 

Tijdens jouw zwangerschap kan je verschillende zwangerschapscursussen volgen. Bijvoorbeeld een cursus ter voorbereiding op jouw bevalling, of zwangerschapsyoga. Op deze pagina lichten we een aantal cursussen toe, waar je gebruik van kan maken tijdens jouw zwangerschap. 

 

Bevalwijzer

Bevalwijzer verzorgt zwangerschapscursussen voor zwangeren en hun partner. Gegeven door verloskundigen.  De bevalwijzer cursussen zijn gericht op informatie en inzicht, gegeven in een ontspannen setting. Het zogenoemde puffen heb je zo geleerd: het is juist de informatie over de bevalling & het inzicht in jezelf die de kans op een tegenvallende ervaring kunnen verkleinen én je mentale (veer)kracht tijdens je bevalling kunnen vergroten. Je kan kiezen voor één dam, verdeeld over meerdere sessies of privé aan huis.

Puur pijn

Puur Pijn© is gemaakt om zoveel mogelijk mensen vanuit een andere optiek naar baringspijn te laten kijken en er met een andere instelling mee om te laten gaan. Een krachtig concept om zowel zwangere vrouwen, hun partners als verloskundigen, kraamverzorgenden en alle anderen die werkzaam zijn in de geboortezorg stil te laten staan bij baringspijn. De Puur Pijn bevalcursussen worden gegeven door Mea Coaching en zijn gericht om je vanuit je mindset voor te bereiden op de bevalling.