Sporten tijdens de zwangerschap

We raden sporten en beweging tijdens de zwangerschap eigenlijk altijd aan, maar luister wel goed naar jouw eigen lichaam. Stop als je buikpijn hebt of regelmatig harde buiken krijgt en respecteer de veranderende grenzen van jouw lichaam. Buikspieroefeningen, contactsporten en diepzeeduiken zijn sowieso af te raden tijdens de zwangerschap. Heb je toch fysiek last, bespreek dat dan met ons. Vaak kunnen specifieke zwangerschapsklachten die bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het verweken van het kraakbeen en de banden, verminderd worden door therapie.

Sporten tijdens en na de zwangerschap.

Zodra je weet dat je in verwachting bent zal je veel veranderingen merken in je lichaam en het idee om te gaan sporten komt wellicht niet eens bij je op. Probeer het gewoon en je zal zien door te blijven bewegen je hier heel veel profijt van hebt tijdens je gehele zwangerschap, bevalling en daarna.

 

Voor wie?

Iedere “gezonde” zwangere vrouw kan zich aansluiten bij Belly Bootcamp, zelfs als je voor je zwangerschap niet actief sportte. Iedere oefening kan naar gelang fitheid, trimester of persoonlijke situatie worden aangepast. Uiteraard zal tijdens je zwangerschap je lichaam veranderen met als gevolg dat je ook je sportschema zal moeten aanpassen. Met de methode van Belly Bootcamp kan je blijven bewegen, zelfs tot vlak voor je bevalling.

 

Belly Bootcamp

 

Een proefles is altijd gratis om kennis te maken en om te ervaren hoe fijn het is om te bewegen tijdens je zwangerschap.

 

Lieve groetjes Trude

Mom in Balance

Wij geven trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. We hebben inmiddels meer dan tien jaar ervaring en je vindt onze trainers in bijna alle parken van Nederland, en op steeds meer buitenlandlocaties. Onze workouts zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam. Als member krijg je exclusief toegang tot meer dan 130 online video workouts en Livestream workouts!

Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin. See you at Mom in Balance.