Acupunctuur

Ik ben Margo de Mooij, in 2015 heb ik de opleiding tot acupuncturist aan de TCMA afgerond en heb ik mijn eigen acupunctuurpraktijk opgericht. Deze is gevestigd aan de Kerkstraat 68 in Katwijk aan de Rijn.

Daarnaast ben ik vanaf 2010 fysiotherapeute en werkzaam in een eerstelijns fysiotherapiepraktijk.

Acupunctuur kan ingezet worden bij klachten tijdens en na de zwangerschap.

Denk hierbij aan onder andere de klachten misselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn, bekkenpijn, stress, onrustige benen, stuitligging, voorbereiding op de bevalling en ondersteuning bij postpartum herstel.  

Mocht je meer informatie willen lezen over acupunctuur, mijn werkwijze en mijn praktijk, neem gerust een kijkje op

Acupunctuur de Mooij

Echocentrum de Linde

Welkom bij Echocentrum de Linde.

Voor verloskundigenpraktijk Puur verzorgen wij de medische screenings echo’s de 13 weken (ETSEO) en 20-weken echo (SEO) in Rijnsburg en in het Alrijne ziekenhuis te Leiderdorp. 

De verloskundigen van Puur zullen een verwijzing voor deze echo’s maken. Mochten jullie zelf even een kijkje willen nemen op onze website, zie: Echocentrum de Linde

Groetjes Willemijn

Osteopathie

Zwaan Osteopathie, wanneer je zwangerschaps gerelateerde klachten hebt, van het bekken/je rug etc

Maar ook voor pasgeborenen is osteopathie de uitgelezen manier om je kindje te helpen bij reflux/voorkeurshouding/overprikkelde darmen/moeizame ontlasting

Zwaan Osteopathie

Haptonomie Katwijk

Voel je je overbelast of uit balans? Ben je het contact met je lijf kwijt? Voel je je eenzaam? Zit je niet lekker in je vel? Of niet lekker in je relatie? Ben je zwanger? Of ben je op zoek naar verdieping in je leven?

Zomaar een aantal punten, waar Haptonomie Katwijk je in kan begeleiden. De combinatie van jarenlange ervaring en ons enthousiasme voor ons vak maakt ons uniek. Wil je meer weten over ons, onze begeleidingen of ervaringen van cliënten lees dan verder op onze site.

Voor direct contact klik dan Haptonomie Kawtijk.