Team

Maak kennis met de verloskundigen en echoscopisten van Puur aan de Rijn in Valkenburg ZH. 

Verloskundige/echoscopiste Daniëlle

Ik ben Daniëlle Philipse, geboren en getogen in Leiden. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de verloskunde academie in Maastricht. Sinds 2005 ben ik ook echoscopiste. Na 16 jaar in Utrecht te hebben gewerkt, is de droom van Lavina en mij uitgekomen en zijn we een eigen praktijk gestart: Puur verloskunde. Wij geven zorg zoals ook wij die ook zelf graag zouden willen hebben. Kleinschalig en betrokken, zorg op maat! Met aandacht voor jou en jouw wensen.

Het voelt voor mij nog altijd als een voorrecht om het grote wonder van het leven te mogen begeleiden! Al mijn expertise, liefde en aandacht te mogen inzetten zodat een nieuw mensje veilig geboren kan worden!

Ik ben getrouwd met Dick en moeder van een zoon Sam en een dochter Fleur, we wonen in het Duyfrak in Valkenburg ZH. 

Uit liefde voor het liefste.

BIG nummer 29052962703

Verloskundige/echoscopiste Lavina

Ik ben Lavina Kim Frauenfelder, en woon in Oegstgeest. Ik ben getrouwd met Peter en moeder van 3 prachtige dochters: Feline, Evy en Mirelle.

Ik ben in 2006 afgestudeerd in Antwerpen als verloskundige. Vanaf 2017 ben ik ook bevoegd tot echoscopiste. Ik vind het een verrijking van mijn vak om de echo’s in eigen praktijk uit te kunnen voeren.

In 2018 is mijn droom om samen met Daniëlle een eigen praktijk te starten werkelijkheid geworden! Kleinschalig, betrokken en zorg op maat! Persoonlijke aandacht en het opbouwen van een band met de cliënten tijdens spreekuur en bevalling is voor mij heel belangrijk.

Elke bevalling is voor mij speciaal. Hoe mooi is het dat je bij dat ene speciale moment in het leven van mensen aanwezig mag zijn en jouw expertise kunt uitoefenen in het bijstaan en ondersteunen van de barende en haar partner.

Verloskundige Puur: Uit liefde voor het liefste!

BIG nummer 59065867303