Je bent zwanger!

Ben je al zwanger dan is het natuurlijk belangrijk om een verloskundige te zoeken. Dit kan al vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest hebt bel of mail ons en we maken een afspraak voor het eerste gesprek. Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig.

 

Tijdens jouw zwangerschap gebeurt er zoveel met jou en rondom jou, dat er vast veel vragen zijn. En twijfels. Laat ons dan jou daarin helpen. Door je informatie te geven, vragen te beantwoorden en samen met jou de ontwikkeling van jouw kindje te volgen tijdens consulten en met echografie. En vooral door jou het vertrouwen te geven dat jouw lichaam precies dat kan doen waarvoor het gemaakt is: zwanger zijn en bevallen.

 

Persoonlijke zorg; maatwerk en altijd een vertrouwde verloskundige

 

Bij ons vind je namelijk verloskundigen die met heel veel ervaring voor jou klaarstaan. Wij geloven niet in kunstgrepen om alleen maar in te grijpen. Wij geloven in de oerkracht van jou en jouw lichaam die wij op alle vlakken ondersteunen en mogelijk maken. En is extra hulp toch nodig of gewenst? Dan kan dat natuurlijk altijd. Dat is de persoonlijke zorg die wij jou altijd bieden; maatwerk die bij jou past gegeven door een van ons.