Over Puur aan de Rijn

Ben je al zwanger dan is het natuurlijk belangrijk om een verloskundige bij jou in de buurt te zoeken. Dit kan al vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest in je hand hebt. Bel of mail ons en we maken een afspraak voor het eerste gesprek. Hier is geen verwijzing van de huisarts voor nodig. Onze verloskundigenpraktijk bevindt zich in Valkenburg ZH, en wij zijn er voor jou vanaf jouw prille zwangerschap. 

Tijdens jouw zwangerschap gebeurt er zoveel met jou en rondom jou, dat er vast veel vragen zijn. En twijfels. Laat ons dan jou daarin helpen. Door je informatie te geven, vragen te beantwoorden en samen met jou de ontwikkeling van jouw kindje te volgen. We volgen jou en jouw kleintje consulten en met echo’s in onze verloskundigenpraktijk in Valkenburg. We vinden het belangrijk om jou het vertrouwen te geven dat jouw lichaam precies dat kan doen waarvoor het gemaakt is: zwanger zijn en bevallen!

 

Persoonlijke zorg, maatwerk en altijd een vertrouwde verloskundige!

 

Het team van Puur Verloskunde aan de Rijn bestaat uit ervaren verloskundigen.  Wij geloven niet in kunstgrepen om alleen maar in te grijpen. Wij geloven in de oerkracht van jou en jouw lichaam die wij op alle vlakken ondersteunen en mogelijk maken. Is er extra hulp toch nodig of gewenst? Dan kan dat natuurlijk altijd. Dat is de persoonlijke zorg die wij jou altijd bieden: maatwerk die bij jou past, gegeven door een van ons.

“Alleen maar lof! Een kleinschalige praktijk met fantastische zorg. Persoonlijke aandacht en zeer kundig. Je bent geen nummer en er wordt echt naar je geluisterd. Daniëlle en Lavina staan dag en nacht voor je klaar en daarnaast ook superfijn dat ze zelf ook echo’s kunnen maken.”

Daarom kies je voor Puur aan de Rijn

 

  1. Persoonlijke zorg

Wij geven persoonlijke zorg, met tijd en aandacht, afgestemd op jou, en jouw wensen. Je zult met ons beiden kennismaken tijdens de controles. En ga je bevallen dan weet je zeker dat je een vertrouwd gezicht hebt, en dat we bekend zijn met jouw wensen en situatie.

 

  1. Passie

Wij bij Puur Verloskunde aan de Rijn doen ons werk uit oprechte passie, uit liefde voor het liefste.

 

  1. Vertrouwen

Wij hebben vertrouwen in het natuurlijke proces en vertrouwen op de kracht van jouw lichaam en jouw eigen keuzes.

 

  1. Ervaring

Daniëlle is al verloskundige sinds 2000, en Lavina vanaf 2006, samen hebben we dus ruim 36 jaar ervaring! En dát? Maakt het verschil! Lees meer over ons. 

 

  1. Complete zorg

We bieden jou complete zorg als het op verloskunde aankomt, zo maken we zelf de echo’s en zijn wij beide echoscopist met eigen echo apparatuur in onze praktijk in Valkenburg ZH.  Als je zorg nodig hebt van een andere expertise, dan hebben wij voor jou de beste zorg uitgezocht bij specialisten uit ons netwerk. Complete zorg dus, bij ons of onze partners.