Bevalwijzer

Cursussen ter voorbereiding op de bevalling, het kraambed en de borstvoeding (Nederlands en Engels)

We wensen natuurlijk iedereen een positief gevoel over de bevalling en we weten dat goede voorbereiding en reële verwachtingen hier aan bijdragen. De Bevalwijzer cursussen zijn dan ook gericht op informatie en inzicht, gegeven in een ontspannen setting door dé expert op het gebied van bevallen: de verloskundige! Het zogenoemde puffen heb je zo geleerd; het is juist de informatie over de bevalling & het inzicht in jezelf die de kans op een tegenvallende ervaring kunnen verkleinen én je mentale (veer)kracht tijdens je bevalling kunnen vergroten. 

Kies een vorm die bij jou past: alles in één dag, verdeeld over meerdere sessies of privé aan huis.

Door reële fysieke, mentale en vooral praktische voorbereiding met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan, dat wil toch iedereen?

 

Bevalwijzer

Puur pijn

Puur Pijn© is gemaakt om zoveel mogelijk mensen vanuit een andere optiek naar baringspijn te laten kijken en er met een andere instelling mee om te laten gaan.

Een krachtig concept om zowel zwangere vrouwen, hun partners als verloskundigen, kraamverzorgenden en alle anderen die werkzaam zijn in de geboortezorg stil te laten staan bij baringspijn.

Vanuit deze gedachte zijn er een aantal Puur Pijn© producten voor zowel de zwangere, haar partner en zorgverleners beschikbaar.

 

Mea Coaching