Waar te bevallen

Thuis poliklinisch of medisch bevallen

Bevallen met onze persoonlijke zorg en begeleiding

Thuis bevallen is mooi en heel fijn als het kan. Maar wil je dat niet? Dan kun je poliklinisch bevallen. De bevalling begint dan thuis en samen kijken we wat het beste moment is om naar het ziekenhuis te gaan. Dit kan in het Geboortehuis Leiden (LUMC) of in het Alrijne ziekenhuis Leiderdorp Wij begeleiden je ook dan tijdens de bevalling in het ziekenhuis. Mag je niet thuis bevallen omdat je al een medische indicatie hebt? Of krijg je die als gevolg van complicaties tijdens de bevalling thuis? Dan beval je onder de zorg van een gynaecoloog aan wie wij de zorg dan overdragen.

Onze begeleiding

Tijdens de bevalling zijn wij er voor jou. Wij begeleiden je met dat wat jij op dat moment nodig hebt en houden jouw gezondheid en die van jullie baby goed in de gaten. Zo maken we het voor jou mogelijk om te bevallen op de manier die het beste bij jou past. Wat dat is? Dat is voor iedereen verschillend maar wij volgen jou, jouw lichaam en jullie kindje. Zodat uiteindelijk jullie baby veilig geboren wordt en jullie met een goed gevoel terugkijken op de bevalling.

Altijd een bekende verloskundige bij jouw bevalling

Wij zijn verloskundigen uit Liefde voor het Liefste! Wij zijn kleinschalig en betrokken en daarom kennen wij jou en jij kent ons! Daarom heb je altijd een bekend gezicht bij jouw bevalling!