Het team

Daniëlle Philipse

Verloskundige

Ik ben Daniëlle Philipse, en geboren en getogen in Leiden. Nadat ik in 2000 af studeerde aan de verloskunde academie van Maastricht ben ik meteen als mede eigenaar gestart in een grote verloskundigenpraktijk in Utrecht, Leidsche Rijn. En sinds 2005 heb ik mijn echoscopiediploma behaald.

Zelf ben ik ook moeder van twee prachtige kids, een zoon en een dochter.

In augustus verhuis ik samen met mijn gezin naar "Het Duyfrak" in Valkenburg, daar zal dan ook de praktijk gevestigd zijn.

Voor mij bestaat er niets mooiers dan het begeleiden van het grote wonder van het leven! Al mijn expertise, ervaring, liefde en aandacht te mogen inzetten zodat er een nieuw mensje veilig geboren kan worden!

Altijd…Uit Liefde voor het Liefste!

 

Lavina Kim Frauenfelder

Verloskundige

Mijn naam is Lavina Kim Frauenfelder, woonachtig in Voorschoten. Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters (2010 en 2013).

Ik ben afgestudeerd in Antwerpen als verloskundige en heb inmiddels 10 jaar ervaring. September 2017 heb ik mijn opleiding tot echoscopiste met goed resultaat afgerond. Ik vind het een verrijking van mijn vak om de echo's in eigen praktijk uit te kunnen voeren.

In mijn werk als verloskundige vind ik persoonlijke aandacht en het opbouwen van een band met de cliënten tijdens spreekuur en bevalling belangrijk, vandaar mijn keuze om weer in een kleine praktijk te gaan werken.

Elke bevalling is voor mij speciaal. Hoe mooi is het dat je bij dat ene speciale moment in het leven van mensen aanwezig mag zijn en jouw expertise kunt uitoefenen in het bijstaan en ondersteunen van de barende en haar partner.

Uit Liefde voor het Liefste!